Bekijk onze laatste recensies
Frank
19-04-2018
Prima string, heerlijk gevoel
Visnet Ministring Met 3 Openingen
Visnet Ministring Met 3 Openingen
19-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Peter
05-04-2018
Vibraties zijn te zwak om tot een hoogtepunt te komen. ook erg onhasndig in het gebruik.
Vibrerende Eikel Stimulator
Vibrerende Eikel Stimulator
05-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Peter
05-04-2018
De vibraties zijn voor mij te gering om een hoogtepunt te beleven.
Vibrerende masturbatiehoes
Vibrerende masturbatiehoes
05-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
LakLeer
05-04-2018
Heerlijke toy
Vibrerende Siliconen Penisring - Zwart
Vibrerende Siliconen Penisring - Zwart
05-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
RensdeZeeuw
30-03-2018
Ontzettend mooi shirt dat door de gladde stof zit als gegoten. De kanten afwerking bij de mouwen en aan de zijkanten van het shirt geven het een erg mooie, speelse uitstraling. Niet alleen geschikt als underwear, maar ook zeker ideaal voor onder een mooi colbertje, wanneer je eens iets anders wilt. Perfect shirt voor de man die van verandering houdt!!
T-Shirt Met Netstof Mouwtjes - Zwart
T-Shirt Met Netstof Mouwtjes - Zwart
30-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
luckyluke
27-03-2018
langdurige erecties ....fantastisch
Libido Forte
Libido Forte
27-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
luckyluke
27-03-2018
veel plezier ermee gehad
Penisring - 45mm - Zwart
Penisring - 45mm - Zwart
27-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
25-03-2018
Het is leuk om mee te beginnen.
Fanny Hill's
Fanny Hill's
25-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
25-03-2018
Hij was een beetje te groot wat ik dacht besteld te hebben bleek 1,5 cm indoorsnede groter van 7 cm naar 8,5 cm. De aan passing bij GayTime is intussen uitgevoerd.
Keep Burning Buttplug - Zwart
Keep Burning Buttplug - Zwart
25-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ray
22-03-2018
Jammer dat er maar een maat is,
Subversion Masker - Zwart
Subversion Masker - Zwart
22-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ray
22-03-2018
Erg mooi afwerking, voel erg comfortabele en zacht aan de lichaam. zeker een aanraden.
Costas 1 Harnas
Costas 1 Harnas
22-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
ray
22-03-2018
ik verwacht dat meer prikkelen op de huid
Metalen Pinwheel
Metalen Pinwheel
22-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
ray
22-03-2018
lekker zachte material, voel comfortable aan
Masker met oog en mond opening
Masker met oog en mond opening
22-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Chris
02-03-2018
Een heerlijke speelse jongen die altijd klaar voor je staat en je nooit teleurstelt. Een waar genot voor elke opening AANRADER
Realistische Dildo Zwart - 20 cm
Realistische Dildo Zwart - 20 cm
02-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Watersportfan
21-02-2018
goed produckt
EasyGlide toy reiniger 150 ml
EasyGlide toy reiniger 150 ml
21-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Watersportfan
21-02-2018
Zeer mooie kooi , draagt heel goed , je bent hiermee totaal aan je Meester overgeleverd, super mooie ervaring zeer aan te bevelen.
Lange Penis Kooi Met Dilator
Lange Penis Kooi Met Dilator
21-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Watersportfan
21-02-2018
Super spannend broekje , echt een aanrader
Slip Met Open Achterkant - Zwart/Geel
Slip Met Open Achterkant - Zwart/Geel
21-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
19-02-2018
Het vet is wel erg dik.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
19-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
19-02-2018
Beter dan verwacht.
Grote Ronde buttplug
Grote Ronde buttplug
19-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
19-02-2018
Glijd zo heerlijk naar binnen. Wel jammer dat hij zo kort is.
Master Tool #4 - XL Buttplug
Master Tool #4 - XL Buttplug
19-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Marco
12-02-2018
Een goede, niet te dure, realistische dildo die goed op b.v. de douche muur blijft zitten.
European Lover
European Lover
12-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
christophe
09-02-2018
Heerlijke dildo en een uitdaging om te deepthroaten :)
Crystal Jellies Double Dong 18" - Paars
Crystal Jellies Double Dong 18" - Paars
09-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rugo
08-02-2018
Dit is wel veel groter uitgevallen dan gedacht.
Realistische Dildo Met Wand Vibrator Cup
Realistische Dildo Met Wand Vibrator Cup
08-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
keizer karel
06-02-2018
een mooie hebbeding dat perfect aansluit op de bovenstaande slip alsook de kleur van de rits die perfect aansluit op de kleur van de randen van de slip wel spijtig dat je de rits maar in 1 kleur hebt en geen andere kleuren die overeenstemmen met kleuren assortiment van de slips. is wel rekbaar en accentueert je lichaam goed maar is wel aangeraden om zoveel mogelijk de juiste maat in te geven maar eerder 1 maatje kleiner te nemen dan te groot verder voelt het wel goed en aangenaam aan
Shirt Met Lederlook En Lange Rits - Zwart
Shirt Met Lederlook En Lange Rits - Zwart
06-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
keizer karel
06-02-2018
mooie en sexy slip en de rits kan heel ver open om je ballen vrij te maken maar de rits nadien terug toedoen is niet zonder risico omdat de kans bestaat dat er een onderdeel van je penis tussen de rits kan geraken en omdat de rits rekbaar baar is kan je gespleten kanten wel ver over je penis trekken maar kan je de rits nog moeilijker terug dichtritsen. als je de slip eerst volledig uit doet en dan dichtrits en dan weer aandoet ben je veel sneller klaar dan wanneer je de rits dichtdoet terwijl je ze aan hebt
Slip Met Open Achterkant - Zwart/Blauw
Slip Met Open Achterkant - Zwart/Blauw
06-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: