Bekijk onze laatste recensies
30man
12-06-2018
Gemakkelijk te gebruiken en te reinigen.
Pink Lady Original - Butt
Pink Lady Original - Butt
12-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
benny47
07-06-2018
Al meerdere keren gebruikt en neem steeds dezelfde terug . Is niet plakkerig smaakloos
EasyGlide Anaal Glijmiddel 1000 ml
EasyGlide Anaal Glijmiddel 1000 ml
07-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
benny47
07-06-2018
Deze gebruik voor het grovere werk,en doet wat het moet doen.
Pjur Power Premium Glijmiddel - 150 ml
Pjur Power Premium Glijmiddel - 150 ml
07-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
johannes67
06-06-2018
Een heerlijk buttplug past goed maar alleen jammer dat de voet zo dik is had wat dunner gekund maar verder geen op- of aanmerkingen
Grote Zwarte Siliconen Buttplug
Grote Zwarte Siliconen Buttplug
06-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
johannes67
06-06-2018
Een heerlijke buttplug past goed alleen jammer dat de voet zo dik is maar verder geen op- of aan merkingen
Classic Butt Plug - Smooth - Large
Classic Butt Plug - Smooth - Large
06-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
sjoerd
25-05-2018
fijn speeltje jammer dat die niet in een groter te verkrijgen is
Bendable Bob - Buigzame Dildo
Bendable Bob - Buigzame Dildo
25-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
SlaafX
23-05-2018
Zalige rillingen gaan er door je heen
Cockring Met Vibrerende Buttplug
Cockring Met Vibrerende Buttplug
23-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
SlaafX
23-05-2018
Gewoon opwindend om te dragen en in je te voelen. Niet zo'n dikke plug maar voldoende. De verbinding met de cockring geeft nog extra prikkels. Makkelijk schoon te maken/
Imbed l Siliconen Anaal Plug Met Cock Ring - Zwart
Imbed l Siliconen Anaal Plug Met Cock Ring - Zwart
23-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
SlaafX
23-05-2018
Handige masturbator. Spijtig dat hij wat te veel lawaai maakt naar mijn mening. Maar het gaatje in de top is lekker opwindend om door klaar te komen.
OptiMALE Stroke N' Go Masturbator - Zwart
OptiMALE Stroke N' Go Masturbator - Zwart
23-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
SlaafX
23-05-2018
Supergemakkelijk. Doe ze rond je balzak en je voelt de spanning stijgen.
Stretchy Cockring Set
Stretchy Cockring Set
23-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
21-05-2018
Ik vind het jammer dat dat puntje er op zit . kan best een 1 cm korter en dan plat voelt beter aan.
Butt Plug Large
Butt Plug Large
21-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
21-05-2018
Voor de beginneling oké.
Ammo Shell Large Anal Dilator Plug
Ammo Shell Large Anal Dilator Plug
21-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
21-05-2018
Het inbrengen is erg moeilijk. Met veel vlieg en stunt werk lukt het. Maar als het eenmaal zit zalig. Ik heb ze alle drie je gaat steeds verder.
Siliconen Anker Buttplug - Medium
Siliconen Anker Buttplug - Medium
21-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
21-05-2018
Het ziet er leuk uit. Voor de beginneling Oké.
Insta-Gaper
Insta-Gaper
21-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mex
21-05-2018
Stopt zo heerlijk weg in je kont. Je kan het gewoon de hele dag in hebben zonder dat iemand het ziet. De volgende keer koop ik een groter je begint klein en steeds groter.
Ronde Buttplug - Small
Ronde Buttplug - Small
21-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
zilnici
20-05-2018
Deze cockring zit heerlijk om je penis en is gemakkelijk aan te brengen. Aanradertje. Gemakkelijk lang aan te houden.
Cockring - 40mm - Zwart
Cockring - 40mm - Zwart
20-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
zilnici
20-05-2018
Genieten van de grote ring om je penis en de kleinere ringen als ballstretcher. Gemakkelijk aan te brengen (maar niet uit je vingers laten schieten als je de ringen aanbrengt ;-) Had liever een zwarte uitvoering gevonden.
Cockring met 2 ballstretchers - Oxballs
Cockring met 2 ballstretchers - Oxballs
20-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
zilnici
20-05-2018
Wat lastiger aan te brengen, of heb ik te weinig kracht? Zit als gegoten,
Cockring Met Dubbel Design
Cockring Met Dubbel Design
20-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
marcus
15-05-2018
Mooie dildo, buiten "praktisch in de hand liggend en in gebruik" ook gewoon een mooi object vanwege materiaalkeuze en kunstige vormgeving!
Glazen Dildo No. 15
Glazen Dildo No. 15
15-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mark
05-05-2018
fijn glijmiddel, voelt goed.
Just Glide Anaal Glijmiddel 200 ml
Just Glide Anaal Glijmiddel 200 ml
05-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Mark
05-05-2018
Prima dildo, prettig materiaal en flexibel. Het is absoluut een realistisch model.
Realistische Dildo Huidskleur - 22,5 cm
Realistische Dildo Huidskleur - 22,5 cm
05-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Feyen71
05-05-2018
Een prima zittende slip en een goede pasvorm een echte aanrader.
Slip met brede tailleband - Wit
Slip met brede tailleband - Wit
05-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Feyen71
05-05-2018
Een prima zittende slip en een prima pasvorm een echte aanrader.
Doreanse Herenslip - Zwart
Doreanse Herenslip - Zwart
05-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
RensdeZeeuw
04-05-2018
Zeer leuke boxer met mooie kleuren. Ziet er erg spannend uit wanneer je deze boxer draagt.
Multicolor Boxer
Multicolor Boxer
04-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
RensdeZeeuw
04-05-2018
Deze kanten boxer zit heerlijk zacht en ziet er schitterend uit. Voor de man die zich niet schaamt voor zijn lichaam en zijn speelse kant. Twijfel niet en bestel deze boxer, je vriend zal zijn ogen niet van je af kunnen houden!!
Doreanse Kanten Boxer - Zwart
Doreanse Kanten Boxer - Zwart
04-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: