0

Deep Throat Prince Albert Penisplug

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Zet de sensuele activiteiten van je partner even op slot met de Deep Throat Prince Albert toverstok. Met dit spannende seksspeeltuig kun je je geliefde op heerlijke wijze folteren tijdens een bondagespel, waarbij je de volledige controle over zijn plezier en genot houdt.

Het roestvrij stalen ontwerp vormt een perfecte gevangenis voor de penis van je partner. Eerst moeten de penis en ballen door de cockring, waarna de toverstok diep in de urinebuis verdwijnt. De extra lange insteek in de urinebuis vraagt de nodige opoffering, maar verhoogt de intensiteit van het spel om de macht.

Jij bepaalt hoe je omgaat met zijn mannelijkheid en hebt de sleutels van het hangslot in handen. Jouw gevangene zal hard moeten werken en aan al jouw wensen en verlangens moeten voldoen om vrijgelaten te worden. En ook al kan je partner niet ontsnappen, er kan wel sperma of plas doorheen. Je kunt de Deep Throat Prince Albert toverstok dragen zo lang als je wilt. Na gebruik is deze snel te reinigen met een nat doekje of speciale cleaner voor seksspeeltjes.

Eigenschappen Deep Throat Prince Albert toverstok:
Materiaal: roestvrij staal
Kleur: zilver
Diameter cockring: 4,7 cm
Inbrenglente: 10 cm
Inclusief: hangslot en 3 sleutels

Alternatieven die wij aanraden
-
+