0

Fleshjack - Pure

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlights zijn zonder twijfel unieke masturbatie sleeves of inserts. En dan gaat het niet enkel om de verpakking en handige uitvoering, maar voornamelijk om het materiaal, de innerlijke structuur en de prachtig gevormde opening. Een masturbatie ervaring met een Fleshlight is als een penetratie van een echte vagina. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar een ultiem hoogtepunt.

[h2]De perfecte insert [/h2]
Je kan je geen perfectere insert voorstellen dan een Fleshlight. Je merkt het al wanneer je hem de eerste keer in je hand neemt. De vorm is praktisch, de grootte subliem. Hij ligt goed in de hand en sluit perfect rond je penis. Je zal niet kunnen wachten om hem ten volle te benutten.

[h2]Een Anus om mee te nemen [/h2]
Masturbatie heeft zijn beperkingen. Zeker wanneer je er geen speeltjes bij gebruikt. Met de Fleshlight heb je echter niet meer het gevoel te masturberen. Het is alsof je een vagina op zak hebt die je kan penetreren wanneer je maar wilt.

Alternatieven die wij aanraden
-
+