0

Golden Opportunities Set

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Golden Opportunities set van Sexperiments is de perfecte keuze voor partners die wel van een kinky spel houden. Dit pakket bevat een klassieke prostaat massager die nauwkeurige anale stimulatie biedt. De dildo is speciaal ontworpen om probleemloos de prostaat te bereiken. Schuif de bijgeleverde bullet vibrator door de opening zodat hij goed blijft zitten en hij is klaar om te vibreren.

De cockring en tepelklemmen maken de ervaring compleet. De cock en ball ring zit strak rond de onderkant van de penis en de testikels. Een sexy kunstleren bandje met krokodillenleerpatroon verbindt de ring met een paar tepelklemmen met zachte rubberen topjes. De knijpkracht is eenvoudig aan te passen met de schroeven aan de zijkant van de klemmen. Het bandje is aan te passen aan verschillende hoogtes en lichaamstypes zodat het iedereen perfect past.

Alternatieven die wij aanraden
-
+